Italiană carne de porc cotlet cina ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 692 calorii, 60g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $4.11 pe portie. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, paste, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Cină Italiană De 30 De Minute Cu Cotlet De Porc, Italiană Carne De Porc Cotlet Foaie Pan Cina, și Cina Cu Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați prosoapele de hârtie. În picături, sotează ciupercile, ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent cu o lingură cu fante. Într-un castron puțin adânc, combinați făina, 3 lingurițe condimente italiene, sare, praf de usturoi, piper și cayenne; înveliți Cotletele de porc cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cotlet De Porc
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În aceeași tigaie, rumeniți Cotletele de porc; transferați în aragazul lent. Se acoperă cu roșii și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
4
Combinați bulionul, pasta de roșii și condimentul Italian rămas; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-6 ore sau până când carnea de porc este fragedă; adăugați mazăre în ultimele 30 de minute.
Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.