Cina In Seara Asta: Sparanghel La Gratar Panzanella

Cina In Seara Asta: Sparanghel La Gratar Panzanella
Cina in seara asta: sparanghel la gratar Panzanellan este un vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pâine, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 34 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Cina In Seara Asta: Panzanella De Vară, Cina în seara asta: supă de sparanghel cu ou pe pâine prăjită, și Cina în seara asta: Risotto cu sparanghel și Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare. Grătiți feliile de pâine până când sunt ușor carbonizate pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați în cuburi de 1 inch.
3
Aruncați sparanghelul cu 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Se presară sare și piper. Grătiți timp de 3 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați în segmente de 1 inch.
6
Adăugați oțetul, usturoiul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și restul de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți împreună până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați roșiile, ceapa, măslinele, caperele, pâinea la grătar și sparanghelul. Se aruncă bine și se lasă deoparte timp de 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista