Cina in seara asta: sparanghel cu sos de muștar Crincalme Fraiche și Prosciutto
Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 307 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 370 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper, muștar de cereale, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina in seara asta: Orecchiette cu mazăre, Prosciutto, și CR fra fra, Cina In Seara Asta: Spanac Cu Menta Si Cr Fra Fra, și Cina In Seara Asta: Cotlete De Miel Cu CR Fra Fra Fra Fra Fra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o foaie de copt, aruncați sparanghelul cu ulei de măsline și sare și piper după gust.
Într-un castron mic, combinați muștarul, crinculme fraiche și puțin suc de lămâie. Se amestecă bine pentru a se combina.
Într-o tigaie pentru grătar sau peste cărbuni fierbinți, grătiți sparanghelul până când este fraged, 3-5 minute în funcție de grosime.
Drapați prosciutto peste un platou, acoperiți cu sparanghel la grătar și stropiți sosul peste sulițe.