Cina in seara asta: somon glazurat cu var si miere cu orez si Broccolini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: somon glazurat cu var și miere cu orez și Broccolini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, broccolini, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini, Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini, și Cina în seara asta: somon glazurat cu miere-soia cu Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția mijlocie inferioară și preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă ulei în cuptorul olandez mare setat la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați șalotă și gătiți până la moale și începând să se rumenească, amestecând des cu o lingură de lemn, aproximativ trei până la patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați orez și amestecați până când este acoperit uniform în ulei. Continuați să gătiți până când orezul devine cretos, dar nu maro, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți cuptorul olandez, opriți focul și transferați-l în cuptor. Gatiti zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, amestecați împreună suc de lămâie, coajă de tei, miere, coriandru și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți oala din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scoateți capacul și examinați orezul. Dacă tot lichidul a fost absorbit, adăugați o altă ceașcă de la. Apoi nestle fileuri de somon și broccolini în orez. Lingură 1 lingură glazură peste fiecare file. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți reveniți la cuptor până când somonul este opac și broccolini este fraged, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Broccolini
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Împărțiți uniform între patru farfurii, stropiți cu glazura rămasă, condimentați cu sare și piper și serviți.