Cina in seara asta: somon glazurat cu var si miere cu orez si Broccolini

Cina in seara asta: somon glazurat cu var si miere cu orez si Broccolini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: somon glazurat cu var și miere cu orez și Broccolini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, broccolini, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini, Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini, și Cina în seara asta: somon glazurat cu miere-soia cu Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția mijlocie inferioară și preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă ulei în cuptorul olandez mare setat la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați șalotă și gătiți până la moale și începând să se rumenească, amestecând des cu o lingură de lemn, aproximativ trei până la patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați orez și amestecați până când este acoperit uniform în ulei. Continuați să gătiți până când orezul devine cretos, dar nu maro, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți cuptorul olandez, opriți focul și transferați-l în cuptor. Gatiti zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, amestecați împreună suc de lămâie, coajă de tei, miere, coriandru și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți oala din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scoateți capacul și examinați orezul. Dacă tot lichidul a fost absorbit, adăugați o altă ceașcă de la. Apoi nestle fileuri de somon și broccolini în orez. Lingură 1 lingură glazură peste fiecare file. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți reveniți la cuptor până când somonul este opac și broccolini este fraged, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
BroccoliniBroccolini
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Împărțiți uniform între patru farfurii, stropiți cu glazura rămasă, condimentați cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista