Cina In Seara Asta: Pui Do-Piaza

Cina In Seara Asta: Pui Do-Piaza
Dacă 62 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: pui Do-Piaza ar putea fi un spectaculos fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 128 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, turmeric măcinat, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Pui Bon Bon, Cina În Seara Asta: Pui Parizian, și Cina in seara asta: Numbing-și-fierbinte de pui (Ma la Zi Ji) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare sau cuptor olandez, adăugați untul și dați focul la mediu. Împărțiți puiul în două picioare și doi sâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Îndepărtați pielea. Rumeniți bucățile în oală, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți puiul și turnați toată grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Între timp, toacă una dintre cepe. Aruncați într-un blender împreună cu sucul de portocale, apă, ghimbir, usturoi, coriandru, turmeric și cayenne. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de portocale în oală. Întoarceți focul la mediu și gătiți timp de cinci minute, amestecând ocazional. Întoarceți bucățile de pui în oală. Reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti 20 de minute. Întoarceți bucățile și gătiți încă 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Între timp, feliați subțire ultima ceapă și clătiți sub apă rece. Când puiul este gata, scoateți-l din oală și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați ceapa feliată, amestecați până când este acoperită, iar opriți focul și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Lăsați partea timp de 5 minute.
9
Se amestecă cu grijă iaurtul. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SareSare
10
Serviți puiul cu sosul turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista