Cina in seara asta: pui Catanzaro stil este un fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1115 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: pui în stil Huasteca în aluniță, Cina În Seara Asta: Supă De Tăiței De Pui În Stil Sichuan, și Cina în seara asta: pui tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe o tăietură și îndepărtați osul (cunoscut și sub numele de claviculă, lângă gât). Întoarceți puiul și, folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit greu, tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale pentru a-l îndepărta. Aplatizați puiul și îndepărtați cutia toracică și sternul. În cele din urmă, ar trebui să aveți un pui dezosat, cu excepția picioarelor și aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați pesmet, pătrunjel, hamsii, coajă de lămâie, nucșoară, scorțișoară și jumătate din capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3
Stropiți cu trei linguri de ulei de măsline. Puneți două treimi din umplutură în centrul puiului, apoi pliați-l închis, fixându-l cu scobitori acolo unde era coloana vertebrală. Glisați umplutura rămasă sub pielea sânului. Pin puiul închis oriunde altundeva umplutura se poate vărsa folosind scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie suficient de mare pentru a ține puiul confortabil la foc mediu până la shimming.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puiul, cusătura în jos și gătiți, acoperit, timp de cinci minute, apoi întoarceți cu atenție și repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Întoarceți din nou puiul și împrăștiați ceapa în jurul lui. Coborâți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți puiul până când ceapa este fragedă și s-au acumulat o mulțime de sucuri în tigaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Descoperiți puiul, împrăștiați în caperele rămase, sucul de lămâie și oțetul. Acoperiți și continuați să gătiți până când puiul este fraged și sucurile de tigaie s-au caramelizat și concentrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți carnea de pui să se odihnească, continuând să gătească sucurile tigaie si ceapa, dacă este necesar, să se concentreze într-un sos.