Cina In Seara Asta: Pui Catanzaro Stil
Cina in seara asta: pui Catanzaro stil este un fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1115 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: pui în stil Huasteca în aluniță, Cina În Seara Asta: Supă De Tăiței De Pui În Stil Sichuan, și Cina în seara asta: pui tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe o tăietură și îndepărtați osul (cunoscut și sub numele de claviculă, lângă gât). Întoarceți puiul și, folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit greu, tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale pentru a-l îndepărta. Aplatizați puiul și îndepărtați cutia toracică și sternul. În cele din urmă, ar trebui să aveți un pui dezosat, cu excepția picioarelor și aripilor.
Combinați pesmet, pătrunjel, hamsii, coajă de lămâie, nucșoară, scorțișoară și jumătate din capere.
Stropiți cu trei linguri de ulei de măsline. Puneți două treimi din umplutură în centrul puiului, apoi pliați-l închis, fixându-l cu scobitori acolo unde era coloana vertebrală. Glisați umplutura rămasă sub pielea sânului. Pin puiul închis oriunde altundeva umplutura se poate vărsa folosind scobitori.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie suficient de mare pentru a ține puiul confortabil la foc mediu până la shimming.
Adăugați puiul, cusătura în jos și gătiți, acoperit, timp de cinci minute, apoi întoarceți cu atenție și repetați pe cealaltă parte.
Întoarceți din nou puiul și împrăștiați ceapa în jurul lui. Coborâți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți puiul până când ceapa este fragedă și s-au acumulat o mulțime de sucuri în tigaie, aproximativ 40 de minute.
Descoperiți puiul, împrăștiați în caperele rămase, sucul de lămâie și oțetul. Acoperiți și continuați să gătiți până când puiul este fraged și sucurile de tigaie s-au caramelizat și concentrat.
Scoateți carnea de pui să se odihnească, continuând să gătească sucurile tigaie si ceapa, dacă este necesar, să se concentreze într-un sos.
Serviți puiul cu ceapă și sucuri de tigaie.