Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo)

Dacă 77 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo) ar putea fi un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute guajillo, pasilla chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina în seara asta: pui în stil Huasteca în aluniță, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și uscată la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați câte ardei iute se vor potrivi într-un singur strat. Prăjiți ardeii iute, întorcându-se ocazional, până când sunt parfumați și moi, una până la două minute. Aveți grijă să vă asigurați că nu ard. Puneți deoparte când ați terminat. Repetați cu orice ardei iute rămas.
Reglați raftul superior al cuptorului astfel încât să fie la șase centimetri de broiler. Apoi porniți broilerul la înălțime.
Așezați ceapa, roșiile și cățelele de usturoi pe o foaie de copt și apoi așezați-le sub broiler. Întoarceți ingredientele la fiecare minut sau cam asa ceva. Gatiti ceapa pe jumatate pana se rumeneste in jurul marginilor si incepeti sa se inmoaie, aproximativ cinci minute. Gatiti Rosia pana cand pielea s-a innegrit peste tot si se dezlipeste usor, aproximativ 5 minute. Gatiti cateii de usturoi pana cand coaja se rumeneste si Interiorul este foarte moale, aproximativ 7 minute.
Curățați roșia și cățelele de usturoi, apoi transferați-le într-un blender împreună cu ardeii iute, ceapa, ghimbirul ras, semințele de susan, boabele de piper și apa.
Lăsați totul să se răcească aproximativ un minut și aveți grijă când amestecați. Procesați amestecul până se omogenizează. Acest lucru ar trebui să dureze câteva minute cu blenderul la înălțime.
Turnați două linguri de ulei într-o cratiță medie și transformați focul la mediu-mare. Când uleiul strălucește, se toarnă amestecul. Aveți grijă, deoarece o parte din ea se poate stropi. Se amestecă bine și se aduce la fierbere, apoi se reduce temperatura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand alunita s-a redus oarecum, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare. Când ați terminat, acoperiți și transformați căldura la foarte scăzut pentru a vă menține cald.
Așezați un piept de pui între două foi de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, bateți pieptul de pui până când are o grosime uniformă de 1/2 inch. Repetați cu pieptul de pui rămas. Condimentează fiecare cu sare și piper.
Se toarnă cele două linguri de ulei într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Așezați cât mai multe piepturi de pui în care se vor potrivi confortabil într-un singur strat (de obicei două). Gatiti pana se rumeneste pe fund, trei-patru minute. Întoarceți fiecare, reduceți focul la mediu și gătiți până când puiul este complet gătit, încă trei până la patru minute. Puneți deoparte pieptul de pui gătit și repetați procesul cu orice pui rămas.
Împărțiți pieptul de pui între patru farfurii. Lingurați alunița de ghimbir deasupra și garnisiți cu câteva semințe de susan.
Serviți acest lucru cu orez alb și/sau tortilla caldă de porumb.