Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo)

Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo)
Dacă 77 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo) ar putea fi un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute guajillo, pasilla chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina în seara asta: pui în stil Huasteca în aluniță, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare și uscată la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați câte ardei iute se vor potrivi într-un singur strat. Prăjiți ardeii iute, întorcându-se ocazional, până când sunt parfumați și moi, una până la două minute. Aveți grijă să vă asigurați că nu ard. Puneți deoparte când ați terminat. Repetați cu orice ardei iute rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Reglați raftul superior al cuptorului astfel încât să fie la șase centimetri de broiler. Apoi porniți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați ceapa, roșiile și cățelele de usturoi pe o foaie de copt și apoi așezați-le sub broiler. Întoarceți ingredientele la fiecare minut sau cam asa ceva. Gatiti ceapa pe jumatate pana se rumeneste in jurul marginilor si incepeti sa se inmoaie, aproximativ cinci minute. Gatiti Rosia pana cand pielea s-a innegrit peste tot si se dezlipeste usor, aproximativ 5 minute. Gatiti cateii de usturoi pana cand coaja se rumeneste si Interiorul este foarte moale, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Curățați roșia și cățelele de usturoi, apoi transferați-le într-un blender împreună cu ardeii iute, ceapa, ghimbirul ras, semințele de susan, boabele de piper și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Lăsați totul să se răcească aproximativ un minut și aveți grijă când amestecați. Procesați amestecul până se omogenizează. Acest lucru ar trebui să dureze câteva minute cu blenderul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați două linguri de ulei într-o cratiță medie și transformați focul la mediu-mare. Când uleiul strălucește, se toarnă amestecul. Aveți grijă, deoarece o parte din ea se poate stropi. Se amestecă bine și se aduce la fierbere, apoi se reduce temperatura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand alunita s-a redus oarecum, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare. Când ați terminat, acoperiți și transformați căldura la foarte scăzut pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Așezați un piept de pui între două foi de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, bateți pieptul de pui până când are o grosime uniformă de 1/2 inch. Repetați cu pieptul de pui rămas. Condimentează fiecare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Se toarnă cele două linguri de ulei într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați cât mai multe piepturi de pui în care se vor potrivi confortabil într-un singur strat (de obicei două). Gatiti pana se rumeneste pe fund, trei-patru minute. Întoarceți fiecare, reduceți focul la mediu și gătiți până când puiul este complet gătit, încă trei până la patru minute. Puneți deoparte pieptul de pui gătit și repetați procesul cu orice pui rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Împărțiți pieptul de pui între patru farfurii. Lingurați alunița de ghimbir deasupra și garnisiți cu câteva semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Serviți acest lucru cu orez alb și/sau tortilla caldă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Orez AlbOrez Alb
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista