Cina In Seara Asta: Frisincroume Aux Lardons
Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 237 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, frisone, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Frisee Aux Lardons, Frisee cu Lardons și ouă Pocate, și Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță sau o oală cu apă la foc mic cu oțetul alb—abia ar trebui să clocotească. Crăpați ouăle (pe rând) într-o oală sau un castron mic, apoi coborâți-le sau strecurați-le în apă într-o singură mișcare rapidă. Ghidați ușor ouăle înapoi într-o formă compactă dacă albușurile se întind prea mult. Gatiti pana cand albusurile sunt complet setate, 3-5 minute.
Între timp, prăjiți slănina la foc mediu-mare într-o tigaie până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3-4 minute, apoi anunțați șalotele pentru un minut suplimentar.
Se ia de pe foc, se adaugă oțetul de vin roșu și se amestecă bine pentru a se încorpora,
Aruncați frisonul în pansament până când este bine acoperit, apoi condimentați cu sare și piper. Farfurie și acoperiți fiecare salată cu un ou pocat. Terminați cu piper suplimentar.