Cina in seara asta: chiftele de porc cu frunze de tei si coriandru

Cina in seara asta: chiftele de porc cu frunze de tei si coriandru ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 28G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: chiftele de pește afumat cu maioneza marar, Cina in seara asta: pui Lemony cu sos de coriandru, și Cina în seara asta: Tilapia la cuptor cu ghimbir și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați scallions, ardei iute, usturoi, coriandru și ghimbir. Stivați frunzele de tei una peste alta și înfășurați-le, apoi tăiați-le fin în cruce.
Transferați totul într-un robot de bucătărie și procesați până când este bine amestecat într-o pastă. Răzuiți într-un castron și lăsați-l deoparte.
Tăiați slănina în bucăți mici și procesați-o într-o ciupercă grosieră. Răzuiți în același castron cu amestecul de plante și adăugați carnea de porc măcinată.
Adăugați un vârf de sare și piper proaspăt și amestecați ingredientele împreună. Dacă este posibil, dați-l la frigider timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Împărțiți carnea de porc în aproximativ 12 bile de carne, apoi aplatizați-le în chiftele.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați prăjiturile când uleiul este foarte fierbinte și gătiți la foc mare, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe.
Se servește cu orez alb și o salată crocantă de aisberg.