Cina in seara asta: chiftele de porc cu frunze de tei si coriandru

Cina in seara asta: chiftele de porc cu frunze de tei si coriandru
Cina in seara asta: chiftele de porc cu frunze de tei si coriandru ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 28G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: chiftele de pește afumat cu maioneza marar, Cina in seara asta: pui Lemony cu sos de coriandru, și Cina în seara asta: Tilapia la cuptor cu ghimbir și coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați scallions, ardei iute, usturoi, coriandru și ghimbir. Stivați frunzele de tei una peste alta și înfășurați-le, apoi tăiați-le fin în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Transferați totul într-un robot de bucătărie și procesați până când este bine amestecat într-o pastă. Răzuiți într-un castron și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați slănina în bucăți mici și procesați-o într-o ciupercă grosieră. Răzuiți în același castron cu amestecul de plante și adăugați carnea de porc măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați un vârf de sare și piper proaspăt și amestecați ingredientele împreună. Dacă este posibil, dați-l la frigider timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Împărțiți carnea de porc în aproximativ 12 bile de carne, apoi aplatizați-le în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați prăjiturile când uleiul este foarte fierbinte și gătiți la foc mare, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Se servește cu orez alb și o salată crocantă de aisberg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista