Cina cu cârnați italieni
Cina cu cârnați italieni ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 454 de calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,77 USD per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și luați dovlecei, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 68%. Încercați Cină cu cârnați italian, Cină cu cârnați italian cu o tigaie și Cină cu cârnați italian Crock Pot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune primele șase ingrediente într-un 6-qt. Care gateste incet. Într-o tigaie mare, rumeniți cârnații în ulei. Reduce caldura.
Adăugați vin și condimente italiene, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Transferați în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când cartofii sunt fragezi.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.