Reteta Carne de porc ' n ' Cina de cartofi se poate face în aproximativ 35 de minute. O porție conține 491 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, primești un fel principal care servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cotlet de porc, ceapă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina De Cartofi Cu Cotlet De Porc, Cina cu carne de porc și dovlecei, și Cina Cu Friptură De Porc.
Instrucțiuni
1
Înveliți Cotletele de porc cu făină. Într-o tigaie la foc mediu-mare, cotletele maro în ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Combinați 1 lingură de parmezan și piper; se presara peste cotlet. Aranjați felii de cartofi și ceapă peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se presara cu 1 lingura parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Se dizolvă bulionul în apă clocotită; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se toarnă peste cotlete.
6
Se presară cu parmezanul rămas. Acoperiți și fierbeți timp de 18-22 de minute sau până când sucurile de carne curg limpede.