Cimbru și Spice-frecat friptură de vită muschiulet au Jus
Cimbru și Spice-frecat friptură de vită muschiulet au Jus este un fără gluten, fără lactate și primal sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 3,86 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, șalotă, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piper Negru Condiment-Filet De Vită Frecat, Filet De Porc Frecat Cu Condimente, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe de cimbru, sare, piper și ienibahar într-un castron mic. Frecați amestecul uniform pe toate părțile cărnii de vită. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Transferați carnea de vită într-un suport de prăjire acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaia de prăjire.
Coaceți la 400 timp de 26 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se toarnă coniac în tigaie, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; retrase din circuitul agricol.
Încălziți tigaia la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul de coniac, bulionul și restul de 1 linguriță de cimbru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 4 minute).
Se servește cu carne de vită.
Notă de vin: un filet clasic de friptură de vită este chintesența potrivită pentru cabernet Sauvignon. Cabernet are o structură maiestuoasă și o aromă profundă, bogată, oglindind tot ce are de oferit filetul. Încercați unul dintre cabernetele cele mai somptuoase, moi și bogate din Napa Valley: Shafer One Point Five Stag ' s Leap District Cabernet Sauvignon 2004 (65 USD). -- Alina Gavril