Cimbru și miere ricotta răspândit
Cimbru și miere ricotta răspândit este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 286 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare grosieră, miere, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza Cu Smochine Proaspete, Ricotta, Cimbru Și Miere, Citrice-ricotta răspândită cu smochine, miere și busuioc, și Citrice-ricotta răspândită cu smochine, miere și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ricotta într-un vas de servire superficial. Încălziți ușor mierea și cimbrul într-o tigaie mică la foc mediu-mic până când este parfumată și mierea începe să buleze, aproximativ 4 minute.
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați cu sare și piper.