Cimbru Glazurate Muschiulet
Filetul glazurat savuros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 409 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, muștar brun picant, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Savuros, Muschiulet de porc cu sos de mere savuros, și Ceapă Perlată Cu Glazură Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați mierea, untul, hreanul și muștarul.
Se toarnă 1/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați filetul. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 6-8 ore, întorcându-vă ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Într-o tigaie mare, carne de porc maro pe toate părțile.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie.
Se coace, neacoperit, la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute, ungându-se ocazional cu marinată rezervată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.