Cimbru De Legume Se Amestecă-Prăji
Reteta cimbru de legume Se amestecă-Fry ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 76 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, ulei de măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Încercați Carne de vită și Broccoli se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, și Carne de vită și varză se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii galbeni, dovleceii, morcovii și ceapa și amestecați până când legumele sunt fragede.
Amestecați bulionul concentrat în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.