Cimbru De Legume Se Amestecă-Prăji

Cimbru De Legume Se Amestecă-Prăji
Reteta cimbru de legume Se amestecă-Fry ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 76 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, ulei de măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Încercați Carne de vită și Broccoli se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, și Carne de vită și varză se amestecă prăji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați dovleceii galbeni, dovleceii, morcovii și ceapa și amestecați până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Amestecați bulionul concentrat în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista