Cidru Piure De Cartofi Dulci

Cidru Piure De Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cidru de cartofi dulci. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cidru de mere, scorțișoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, Cidru coapse de pui fiert w / praz topit & capră brânză cimbru piure de cartofi, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartofii de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când este foarte moale; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Între timp, aduceți cidrul de mere și mărul tocat la fiert într-o cratiță mică; reduceți căldura și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când mărul este foarte moale (mărul poate începe să-și piardă forma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgeți mărul, rezervând lichidul de gătit. Întoarceți lichidul în cratiță; se fierbe la foc mediu timp de încă 6 până la 8 minute sau până se îngroașă până la consistența siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron mare. Aruncați cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați mărul fiert la cartofi; se amestecă cu un masher de cartofi până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
7
Adăugați unt și următoarele 4 ingrediente; continuați zdrobirea, adăugând lichid de gătit rezervat, până când cartofii sunt textura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista