Cidru Piure De Cartofi Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cidru de cartofi dulci. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cidru de mere, scorțișoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, Cidru coapse de pui fiert w / praz topit & capră brânză cimbru piure de cartofi, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când este foarte moale; se răcește ușor.
Între timp, aduceți cidrul de mere și mărul tocat la fiert într-o cratiță mică; reduceți căldura și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când mărul este foarte moale (mărul poate începe să-și piardă forma).
Scurgeți mărul, rezervând lichidul de gătit. Întoarceți lichidul în cratiță; se fierbe la foc mediu timp de încă 6 până la 8 minute sau până se îngroașă până la consistența siropului.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron mare. Aruncați cochilii.
Adăugați mărul fiert la cartofi; se amestecă cu un masher de cartofi până se amestecă.
Adăugați unt și următoarele 4 ingrediente; continuați zdrobirea, adăugând lichid de gătit rezervat, până când cartofii sunt textura dorită.