Cidru De Porc Glazurat Cu Ceapă Și Morcovi

Cidru De Porc Glazurat Cu Ceapă Și Morcovi
Carnea de porc glazurată cu cidru cu ceapă și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cartofi, salvie frecat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate cu cidru cu morcovi, Morcovi Glazurați Cu Cidru, și Cidru Glazurate Morcovi.

Instrucțiuni

1
Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 1/3 căni de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2
Combinați pătrunjelul, Salvia, sarea și piperul într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Combinați apa și amidonul de porumb într-un bol; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați grăsimea din carne de porc. Feliați filetul transversal în felii de 1/2 inci și aplatizați până la grosimea de 1/4 inci. Frecați 2 linguri amestec de pătrunjel uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați jumătate din felii de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
7
Transferați feliile de porc pe o farfurie; acoperiți bine cu folie. Repetați cu restul de ulei și felii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 6 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați cidru și amestecul de pătrunjel rămas. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand lichidul se reduce la un sirop usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați amestecul rezervat de amidon de porumb în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand constant, pana cand este gros si bubuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Serviți peste piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista