Cidru De Porc Glazurat Cu Ceapă Și Morcovi

Cidru De Porc Glazurat Cu Ceapă Și Morcovi
Carnea de porc glazurată cu cidru cu ceapă și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cartofi, salvie frecat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate cu cidru cu morcovi, Morcovi Glazurați Cu Cidru, și Cidru Glazurate Morcovi.

Instrucțiuni

1
Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 1/3 căni de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
2
Combinați pătrunjelul, Salvia, sarea și piperul într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați apa și amidonul de porumb într-un bol; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați grăsimea din carne de porc. Feliați filetul transversal în felii de 1/2 inci și aplatizați până la grosimea de 1/4 inci. Frecați 2 linguri amestec de pătrunjel uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați jumătate din felii de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
7
Transferați feliile de porc pe o farfurie; acoperiți bine cu folie. Repetați cu restul de ulei și felii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 6 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați cidru și amestecul de pătrunjel rămas. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand lichidul se reduce la un sirop usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați amestecul rezervat de amidon de porumb în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand constant, pana cand este gros si bubuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Serviți peste piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista