Cidru De Porc Glazurat Cu Ceapă Și Morcovi
Carnea de porc glazurată cu cidru cu ceapă și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cartofi, salvie frecat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate cu cidru cu morcovi, Morcovi Glazurați Cu Cidru, și Cidru Glazurate Morcovi.
Instrucțiuni
Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 1/3 căni de lapte.
Combinați pătrunjelul, Salvia, sarea și piperul într-un castron mic; deoparte.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un bol; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Tăiați grăsimea din carne de porc. Feliați filetul transversal în felii de 1/2 inci și aplatizați până la grosimea de 1/4 inci. Frecați 2 linguri amestec de pătrunjel uniform peste carnea de porc.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din felii de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați feliile de porc pe o farfurie; acoperiți bine cu folie. Repetați cu restul de ulei și felii de porc.
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 6 minute, amestecand des.
Adăugați cidru și amestecul de pătrunjel rămas. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand lichidul se reduce la un sirop usor.
Adăugați amestecul rezervat de amidon de porumb în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand constant, pana cand este gros si bubuit.
Serviți peste piure de cartofi.