Cidru Condimentat Cu Rom Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cidru condimentat cu rom. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 329 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, nucșoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rom Fierbinte Cu Unt Și Cidru, Cidru De Mere Fierbinte Cu Unt Cu Rom, și Cidru De Mere Fierbinte Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cidrul, cuișoarele, nucșoara și scorțișoara la fierbere în cratiță de 3 litri la foc mediu-mare; reduceți căldura la minim. Simmer descoperit 10 minute. Se strecoară amestecul de cidru pentru a îndepărta cuișoarele și bețișoarele de scorțișoară, dacă se dorește.
Pentru fiecare porție, puneți 1 lingură de unt, 1 lingură de zahăr brun și 2 linguri de rom în cană. Umpleți cu cidru fierbinte.