Chutney Proaspăt De Rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de rodie proaspătă. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 127 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei iute jalape, suc de lămâie, jeleu de coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați chutney de rodie sau chutney de anardana / chutney de rodie uscată, Chutney De Piersici Proaspete, și Chutney de roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți jeleu de coacăze într-o măsură de sticlă de 2 căni.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până se înmoaie, aproximativ 20 de secunde.
Se amestecă ceapa verde, semințele de rodie, ghimbirul, chili-ul, coriandrul și sucul de lămâie; adăugați sare și piper după gust.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute înainte de servire.