Chutney De Sfeclă
Chutney de sfeclă este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. Un amestec de sfeclă diam, oțet de vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Sfeclă, Chutney De Sfeclă, și Chutney De Sfeclă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie tocată și cuburile de sfeclă. Gatiti pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când amestecul este gros, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțet, stafide, zahăr, ghimbir, semințe de muștar și un vârf de semințe de chimen. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cuburile de sfeclă sunt fragede și chutney-ul este gros, amestecând des, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Mișto. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.