Chutney Chunky Peach ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 170 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 98 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr brun ferm, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney Chunky Cu Piersici Și Ghimbir, Chutney De Roșii Groase, și Cotlet de porc prăjit de pui cu chutney de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut primele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 3 până la 5 minute. Se amestecă piersicile și următoarele 9 ingrediente și se gătește, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, 1 oră sau până se îngroașă. (Nu gătiți până când fructele nu sunt moale.) Se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nuci Pecan
Fructe
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
* Cidrul de mere sau sucul pot fi înlocuite cu brandy.