Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de morcovi cu ghimbir. Această rețetă face 36 de porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gingerroot, zahăr, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s, Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa, și Chutney De Piersici Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Puneți morcovii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 20-25 de minute sau până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți morcovii; piure într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Folosind un cojitor de legume, scoateți coaja din portocale și jumătate din lămâie; tăiați coaja în fâșii lungi înguste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
4
Îndepărtați coaja rămasă din lămâie și miezul alb din lămâie și portocale; feliați subțire fructele, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Așezați condimentele de murat pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
6
Se introduce într-un cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați zahărul, oțetul și cojile de citrice; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
8
Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă morcovii și fructele feliate. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând frecvent. Aruncați punga de condimente. Se amestecă sosul de nucă de cocos, ghimbir și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoi
Stropi în Formă De Inimă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Puneți cu grijă chutney fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de halbă, lăsând 1/2-in. headspace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o conservă cu apă clocotită.