Chutney De Ghimbir-Piersic
Chutney de ghimbir-piersic ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, zahăr, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Indesata Piersic-Ghimbir Chutney, Cotlete de porc cu Chutney de piersici-ghimbir, și Cotlet de porc la grătar cu Chutney de piersici cu ghimbir.
Instrucțiuni
Cojiți și înjumătățiți piersicile. Aruncați împreună jumătățile de piersici, șalotul și uleiul de măsline. Grătați jumătățile de piersici și șalotele peste 400 până la 500 (înălțime), acoperite cu capac de grătar, 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar; se răcește 10 minute. Tăiați gros piersicile și șalotul.
Combinați cu zahăr, oțet, ghimbir, sare și piper roșu zdrobit uscat.