Chutney cu ananas și fructe de piatră ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 28 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 52 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Frigarui de pui afumat cu Chutney de fructe de sâmbure, Chutney De Ananas Curry, și Somon curry cu Chutney de fructe de vară.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ghimbir și usturoi; sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
3
Adăugați ceapa și ardeii; se sotează 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă pudra de curry; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ardei
Ceapă
4
Adăugați ananasul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când amestecul se îngroașă.