Chutney De Afine
Chutney de afine este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 10 porții cu 116 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de fulgi de ardei roșu, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney De Afine, și Chutney De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță grea de 2 litri.
Se fierbe la foc mediu, amestecând ocazional, până când afinele izbucnesc, apoi se prăbușesc, aproximativ 12 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește, neacoperit (chutney se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Chill chutney, acoperit, cel puțin 8 ore pentru ca aromele să se dezvolte.
* Chutney poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit, acoperit. Resturile se vor păstra, răcite, 2 săptămâni.