Chutney Coapte Brie
Chutney coapte Brie este un vegetarian rețetă cu 32 de porții. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, caju, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 40%. Rețete similare sunt Brie La Cuptor Cu Cran-Chutney De Mere, Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), și Chutney-Nuci-Umplute Brie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Presărați pudra de curry deasupra și pe părțile laterale ale Brie; frecați pudra de curry în coajă pentru a acoperi bine suprafața.
Așezați roata Brie într-o farfurie mare de plăcintă sau un vas rezistent la cuptor.
Întindeți un strat generos de chutney deasupra și presărați uniform cu caju.
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când cashews sunt ușor aurii și brânza din interiorul cojii este topită.
Serviți cu felii de baghetă.