Churros De Queso (Churros de brânză)
Rețeta Churros De Queso (Churros de brânză) ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 1 oră. Această rețetă servește 18 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 101 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 96 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Churros, Churros, și Churros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și praful de copt pe o suprafață de lucru curată, uscată și rece. Cu o racletă de bancă, tăiați în unt până seamănă cu nisipul umed. Alternativ, combinați făina, sarea și praful de copt într-un castron mare și tăiați untul cu două cuțite de cină până când amestecul seamănă cu nisipul umed, apoi transferați amestecul pe suprafața de lucru.
Formați bine în centrul amestecului de făină-unt și adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Lucrând rapid, utilizați răzuitor de bancă pentru a combina ingredientele. Dacă amestecul pare foarte uscat și sfărâmicios, adăugați apă cu gheață, câte 1 linguriță, până când amestecul este coeziv, dar nu prea umed.
Aduceți aluatul împreună cu mâinile ușor făinoase. Ciupiți bucăți mici de aluat și, lucrând rapid, cu călcâiul mâinii întindeți-vă pe suprafața de lucru pentru a asigura o distribuție uniformă a untului. Adunați aluatul împreună, formați aluatul într-un disc, înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ștergeți suprafața de lucru curată și praf cu făină. Praf de rulare cu făină.
Întindeți aluatul într - un dreptunghi de aproximativ 11 pe 10 inci și 3/8 inch grosime.
Tăiați aluatul în dreptunghiuri de 5 pe 1 inch.
Așezați o bucată de brânză pe fiecare fâșie de aluat și rulați într-un con. Refrigerați churros 30 de minute.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când străluciți într-o tigaie mare cu laturile înalte. Se prăjesc churros până se umflă și devin aurii, 4 până la 6 minute, întorcându-se ocazional (brânza se poate scurge ușor).
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie cu o lingură cu fante.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo]()
Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo
Vinul este corpolent mediu și are un profil foarte aromat, cu vișine și petale de trandafir și condimente. Pe palat sunt cireșe tarte, tutun, condimente tari și cacao. Îmi plac aromele unice concentrate pe care le are acest vin și mi-a plăcut Tempranillo în butoi de la început. Amestec: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano