Chunky Guacamole

Chunky Guacamole
Chunky Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 280 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați avocado, produs de brânză cremă de proces fără grăsimi, pansament comercial și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, și Chunky Guacamole.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați roșiile și ingredientele rămase; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Se servește cu rondele de castraveți și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista