Chuck și cartofi coace
Chuck și coacerea cartofilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 538 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de friptură de vită, cartofi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Rețete similare sunt Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, Grătar Chuck friptură, și Chuck Wagon Beef.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați friptura de chuck într-un vas de copt de 9x13 inch cu laturile înalte. Prăjiți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. Îndepărtați orice grăsime care s-a acumulat.
Combinați cele 2 cutii de supă de ciuperci și arpagicul într-un castron mare.
Scoateți friptura din cuptor și împrăștiați cartofii, morcovii și ciupercile în jurul fripturii.
Se toarnă amestecul de supă peste carne și legume. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Întoarceți vasul de copt la cuptor pentru a se prăji timp de 2 ore suplimentare. Descoperiți și presărați cu brânza Cheddar rasă. Reveniți la cuptor până se topește brânza, aproximativ 5 minute.