Chowder De Scoici De Cartofi

Chowder De Scoici De Cartofi
Rețeta de cartofi de cartofi ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Chowder De Cartofi, New England Cartofi Scoica Chowder, și Chowder De Scoici De Cartofi Dulci Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. cratiță sau cuptor olandez, gătiți slănină până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți slănina; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3
Călește ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Scurgeți scoicile, rezervând suc; pune scoici deoparte. Adăugați treptat apă și suc de scoici în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu pana se omogenizeaza si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați sare, cimbru, cimbru, piper și cartofi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați slănină, scoici, lapte și pătrunjel; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista