Chowder De Scoici De Cartofi
Rețeta de cartofi de cartofi ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Chowder De Cartofi, New England Cartofi Scoica Chowder, și Chowder De Scoici De Cartofi Dulci Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt. cratiță sau cuptor olandez, gătiți slănină până când sunt crocante.
Scoateți slănina; pune deoparte.
Călește ceapa în picături până se înmoaie.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează.
Scurgeți scoicile, rezervând suc; pune scoici deoparte. Adăugați treptat apă și suc de scoici în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu pana se omogenizeaza si clocoteste.
Adăugați sare, cimbru, cimbru, piper și cartofi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând des.
Adăugați slănină, scoici, lapte și pătrunjel; se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.