Chowder de Quinoa cu spanac, brânză Feta și ceapă verde
Quinoa Chowder cu spanac, brânză Feta și ceapă verde ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 158 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Mâncare pentru doi: Chowder de Quinoa cu spanac, Feta și Scallions, Cina în seara asta: Chowder de Quinoa cu chimen, Feta și spanac, și Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și quinoa într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc.
3
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând lichid de gătit; adăugați suficientă apă în lichidul de gătit pentru a măsura 6 căni. Pune quinoa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jalapeo și usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă cartoful, sarea, chimenul și piperul negru; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 6 căni de lichid de gătit, quinoa și 1/3 cană de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă 1/3 cană de ceapă și spanac; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și coriandrul.