Chowder De Pește De Nucă De Cocos

Chowder De Pește De Nucă De Cocos
Chowder de pește de nucă de cocos este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 272 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, lapte cocount, file de snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Supă De Pește, și Supă De Pește.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista