Chorizo Mexican și Chili de curcan

Chorizo Mexican și Turcia Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 672 calorii, 41G de proteine, și 41G de grăsime per portie. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți ardei gras, ulei de măsline, chorizo mexican și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo-piept de curcan umplut cu grâu Mexican, Turcia Chorizo & legume Chili peste Pepper Jack mamaliga Boluri, și Chorizo Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniți chorizo - ul, sfărâmând carnea în timp ce gătește.
Adăugați usturoiul, ceapa și ardeii și gătiți până se înmoaie, 5 minute. Se amestecă coriandrul, chimenul și roșiile, urmate de curcan, stoc, chipotles, făină de porumb și miere. Se fierbe la foc mic pentru a se îngroșa, 45 de minute. Se acoperă cu chipsurile și se servește cu o pană de var alături. Nota bucătarului: se răcește și se păstrează pentru o masă înainte de preparare, reîncălzind la foc mediu.