Chorizo-Brânză Quesadilla
Rețeta Chorizo-brânză Quesadilla ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 316 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de salsa, ulei vegetal, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză De Curcan Afine & Salvie Quesadilla), Creveți și Chorizo Quesadilla, și Pui și chorizo quesadilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, ceapa și sarea într-un castron mic nereactiv, aruncând ocazional.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când ceapa este roz, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Preîncălziți un fier de vafe la mediu-înalt.
Periați o parte a 2 tortilla cu ulei și așezați partea uscată pe o suprafață de lucru. Împrăștiați fiecare cu 1/3 cană de brânză, apoi ceapa murată. Sandwich cu tortilele rămase și periați blaturile cu ulei.
Așezați 1 quesadilla în fierul de vafe, închideți ușor (nu împingeți în jos) și gătiți până se rumenesc și brânza se topește, 4 până la 6 minute. Repetați cu quesadilla rămasă.
Tăiați quesadilele în pene și acoperiți cu chorizo.
Se servește cu salsa, smântână și avocado.
Din Bucătăriile Rețelei Alimentare