Chocolate-Whisky Souffl Tarte

Chocolate-Whisky Souffl Tarte
Chocolate-whisky souffl Tarts de la Londra ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 603 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, zahăr pudră, cristale de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tarte Calde Cu Sufle De Ciocolată, Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky, și Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. amestecați toate ingredientele în procesor doar până când aluatul se adună împreună. Formați aluatul în bușteni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați în 8 runde egale. Apăsați 1 rundă peste partea de jos și în sus a fiecăreia dintre cele opt 4 1/2 x 3/4-inch tartlet tigai cu fund detașabil. Pierce cruste cu furculiță.
3
Coaceți crustele până la auriu pal, aproximativ 18 minute. Se răcește în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți deoparte Generos 1/3 cană de ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
2
Așezați ciocolata tocată rămasă într-un vas metalic mediu așezat peste cratița cu apă care abia fierbe (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți în whisky, vanilie, cafea și sare, apoi gălbenușuri. Bateți albușurile într-un alt bol mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți jumătate de alb în amestec de ciocolată. Îndoiți 1/3 cană de ciocolată tocată rezervată, apoi albii rămași. Împărțiți amestecul între cruste. Congelați cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
WhiskyWhisky
CafeaCafea
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Împingeți partea inferioară a tartulelor congelate în sus pentru a le elibera de pe părțile laterale ale tigaiei. Aranjați tartulele pe fundul tigaiei pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Coaceți până la umplerea bufe și începe să crape, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați tartulele pe farfurii. Lingura frisca alaturi. Se acoperă cu așchii de ciocolată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista