Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Choco Cherry-Stout Ice Cream Float. Această rețetă servește 1 și costă 14,39 USD pe porție. O porție conține 1564 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cireșe, înghețată cu ciocolată de cireșe, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Out-of-this-Galaxy Choco-Cherry Chip înghețată, Float De Înghețată De Cireșe De Ciocolată, și Cherry Spritzer Înghețată Float #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Rotiți siropul de ciocolată într-un pahar, asemănător cu fantezie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)
3
Așezați înghețata pe fund și turnați încet stout-ul rece în pahar. Se acoperă cu frișcă, bomboane de ciocolată zdrobite și cireșe cricuri dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Inghetata Stick De Menta, Moale
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Stout
4
Serviți cu un pai, o lingură lungă și o lovitură de whisky, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Shot
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De Băut
5
Aduceți whisky-ul și zahărul la foc mic într-o cratiță mică și fierbeți până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Turnați amestecul peste cireșe într-un borcan de zidărie și lăsați-l să stea la frigider peste noapte.
Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.