Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Choco Cherry-Stout Ice Cream Float. Această rețetă servește 1 și costă 14,39 USD pe porție. O porție conține 1564 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cireșe, înghețată cu ciocolată de cireșe, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Out-of-this-Galaxy Choco-Cherry Chip înghețată, Float De Înghețată De Cireșe De Ciocolată, și Cherry Spritzer Înghețată Float #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Rotiți siropul de ciocolată într-un pahar, asemănător cu fantezie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
3
Așezați înghețata pe fund și turnați încet stout-ul rece în pahar. Se acoperă cu frișcă, bomboane de ciocolată zdrobite și cireșe cricuri dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (1/2 Livră) De Unt Sărat, înmuiat
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Stout
4
Serviți cu un pai, o lingură lungă și o lovitură de whisky, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Shot
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De Băut
5
Aduceți whisky-ul și zahărul la foc mic într-o cratiță mică și fierbeți până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Turnați amestecul peste cireșe într-un borcan de zidărie și lăsați-l să stea la frigider peste noapte.
Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.