Choco-Arahide Delicii

Choco-Arahide Delicii
Choco-arahide delicii ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 751 calorii, 106g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 3,51 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, bucăți rotunde, semidulce de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Unt De Arahide Delicii, Maple Arahide Delicii, și Unt De Arahide Fructe De Padure Delicii.

Instrucțiuni

1
Întindeți 18 biscuiți uniform cu unt de arahide; acoperiți uniform cu felii de banane, dacă doriți. Acoperiți cu biscuiții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Pentru LegarePentru Legare
(carton Bloc)(carton Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Așezați bucăți de ciocolată într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Scufundați în apă fierbinte până se topește ciocolata. Tăiați o gaură mică în 1 pungă de colț și stropiți peste gustări. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista