Chipsuri și pește

Chipsuri și pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chipsurile și peștele. Această rețetă face 4 porții cu 8900 calorii, 23g de proteine, și 952g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pește alb cu carne fermă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare sunt Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de șofrănel într-un cuptor olandez de 5 litri la foc mare până ajunge la 320 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Folosind un feliator În V cu o lamă largă, feliați cartofii cu pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Așezați într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea, piperul de cayenne și condimentul Old Bay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Ardei IuteArdei Iute
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Bateți berea până când aluatul este complet neted și fără bulgări. La frigider timp de 15 minute. Notă: aluatul poate fi făcut cu până la 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Scurgeți bine cartofii, îndepărtând excesul de apă. Când uleiul atinge 320 de grade, scufundați cartofii în ulei. Lucrând în loturi mici, prăjiți timp de 2 până la 3 minute până când sunt palide și floppy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Scoateți din ulei, scurgeți și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Creșteți temperatura uleiului la 375 de grade. Re-scufundați cartofii prăjiți și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Scoateți și scurgeți pe raftul de prăjire. Condimentează cu sare kosher în timp ce este fierbinte și ține la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați uleiul să revină la 350 de grade. Fâșii de pește ușor de dragat în amidon de porumb. Lucrând în loturi mici, înmuiați peștele în aluat și scufundați în ulei fierbinte. Când aluatul este setat, întoarceți bucățile de pește și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PeștePește
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Scurgeți peștele pe raftul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
13
Se servește cu oțet de malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista