Chipsuri De Yucca De Tei Cilantro Cu Guacamol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați chipsurile de yucca de lime Cilantro cu Guacamole. Pentru 55 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 12. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Dacă aveți avocado, cilantro, rădăcină de yucca și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Yucca Hash Browns cu slănină, ceapă și Lime-Cilantro Mojo, Guacamol Cilantro-var, și Cheeseburger Guacamole Cilantro Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați yucca, uleiul de măsline, jumătate din cilantro și sucul unui var. Condimentează chipsurile cu sare și piper. Înveliți o foaie de copt cu spray antiaderent, apoi așezați felii de yucca plate pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Într - un castron mediu, amestecați avocado tăiat cubulețe cu cilantro rămas și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper și mash la consistența ta preferată-Îmi place al meu chunky. Salvați acele coji de avocado pentru a le folosi ca castron " de servire."
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.