Chipsuri De Tăiței De Orez Dantelat
Chipsuri de tăiței de orez Lacy este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 177g de grăsime, și un total de 1542 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri Ușoare Cu Tăiței De Mere Și Rubarbă, Chipsuri de orez de inspirație Vietnameză, și Napolitane Dantelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței în apă rece într-un castron mare până când sunt foarte flexibili, 15 până la 20 de minute, apoi scurgeți și uscați.
Răspândiți fidea pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și uscați la aer 30 de minute.
Separați tăiței în movile de 1 lingură, apoi trageți ușor fiecare movilă, astfel încât să formeze o încurcătură liberă, cu diametrul de aproximativ 3 1/2 inci.
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci într-o oală largă de 4 litri, la foc moderat, până când înregistrează 350 F pe termometru. Aruncați cu grijă (cu mâna) 2 încurcături de tăiței la aproximativ 2 inci distanță în ulei (tăiței se vor scufunda până la fund și uleiul va bule imediat, apoi tăiței se vor extinde și se vor ridica la vârf) și se prăjesc până când sunt crocante, aproximativ 20 de secunde (tăiței nu va deveni auriu).
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și praf imediat generos cu zahăr de cofetărie și condimentați cu sare. Fry fidea rămase, 2 încurcăturile la un moment dat, în același mod și praf cu zahăr și se presară cu sare.
Chipsurile de tăiței pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.