Chipsuri De Pita La Grătar
Reteta gratar Pita Chips-uri ar putea satisface pofta American în aproximativ 21 minute. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 72 și costă 2 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 7 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Un amestec de condimente pentru grătar, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, Chipsuri Pita, și Chipsuri De Pita Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, condimentul la grătar și sucul de lămâie într-un castron mic.
Împărțiți fiecare pâine pita în 2 runde.
Tăiați fiecare rundă în 8 pene.
Așezați pene pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați partea aspră a fiecărei pene cu amestec de unt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din cuptor; transferați pe rafturi pentru a se răci.