Chipsuri De Pita La Cuptor
Chipsurile de Pita coapte necesită aproximativ 34 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână pulbere ancho chile, pitas, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Încercați Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, Totul Chipsuri De Pita Coapte, și Chipsuri De Pita La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Împărțiți pitas; tăiați fiecare în 6 pene.
Așezați pene într-un castron mare.
Stropiți cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Combinați sarea, chimenul și pudra de chile într-un castron mic. Presărați treptat amestecul de condimente peste pene, aruncând pentru a acoperi.
Întindeți pene într-un singur strat pe 2 foi mari de copt.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când sunt crocante și aurii.
Lăsați să se răcească complet pe tigăi. A se păstra într-un recipient etanș.
Copiii pot ajuta: folosind un cuțit de plastic, copiii pot tăia pitas cu ajutorul tău. Este în regulă dacă jetoanele nu arată perfect. Copiii vor simți că stăpânesc o abilitate.