Chipsuri de pere cu unt brun de vanilie

Chipsuri de pere cu unt brun de vanilie
Nevoie de o desert vegetarian? Chipsurile de pere cu unt brun de vanilie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole de vanilie, migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Pere Cu Unt Brun De Vanilie, Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br, și Unt De Pere Condimentat Cu Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați împreună făina, migdalele, zahărul brun și sarea într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați doar până se omogenizează. Se sfărâmă grosier într-o tigaie superficială și se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați păstăi și unt și gătiți la foc mediu-mic, învârtind tigaia ocazional, până când untul este rumenit și parfumat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
În timp ce untul se rumeneste, amestecați zaharurile, făina și un vârf de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pere și coniac și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
PerePere
5
Aruncați păstaia de vanilie, apoi aruncați untul cu amestecul de pere. Lingura se umple în feluri de mâncare gratinate și se presară cu topping, așezându-l ușor în centre. Puneți într-o tigaie superficială și coaceți 30 de minute, apoi rotiți foaia de copt și coaceți până când toppingul este maro auriu și umplutura clocotește, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se răcește la cald sau la temperatura camerei pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
* Toppingul poate fi răcit, acoperit, până la 2 zile.* Chipsurile pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista