Chipsuri de pere cu unt brun de vanilie
Nevoie de o desert vegetarian? Chipsurile de pere cu unt brun de vanilie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole de vanilie, migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Pere Cu Unt Brun De Vanilie, Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br, și Unt De Pere Condimentat Cu Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați împreună făina, migdalele, zahărul brun și sarea într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Adăugați unt și pulsați doar până se omogenizează. Se sfărâmă grosier într-o tigaie superficială și se răcește cel puțin 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați păstăi și unt și gătiți la foc mediu-mic, învârtind tigaia ocazional, până când untul este rumenit și parfumat, aproximativ 4 minute.
În timp ce untul se rumeneste, amestecați zaharurile, făina și un vârf de sare într-un castron mare.
Adăugați pere și coniac și aruncați pentru a combina.
Aruncați păstaia de vanilie, apoi aruncați untul cu amestecul de pere. Lingura se umple în feluri de mâncare gratinate și se presară cu topping, așezându-l ușor în centre. Puneți într-o tigaie superficială și coaceți 30 de minute, apoi rotiți foaia de copt și coaceți până când toppingul este maro auriu și umplutura clocotește, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se răcește la cald sau la temperatura camerei pe un suport.
* Toppingul poate fi răcit, acoperit, până la 2 zile.* Chipsurile pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.