Chipsuri De Orez Auriu
Chipsurile de orez auriu sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de salată, turmeric măcinat, sos de pește condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Brânză Dubliner și chipsuri Cayenne cu sfeclă aurie și salată de busuioc, Chipsuri de orez de inspirație Vietnameză, și Orez De Ananas Auriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina de orez, amidonul de porumb și turmericul.
Adăugați 1 cană de apă (Vezi notele) și laptele de cocos și bateți pentru a amesteca. Se amestecă ceapa verde.
Setați o tigaie antiaderentă de 12 inci (aproximativ 10 inci în partea de jos) la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 linguriță de ulei și înclinați-o pentru a acoperi fundul.
Se amestecă aluatul de făină de orez pentru a se amesteca.
Se toarnă 1/2 cană de aluat în tigaie dintr-o dată și se înclină tigaia pentru a acoperi întregul fund uniform.
Gatiti pana cand crpe este rumenit si crocant pe fund, 3 pana la 5 minute. Cu o spatulă largă, transferați pe o foaie de copt de 14 x 17 inci. Repetați pentru a găti încă 2 CRPE, adăugând într-un singur strat pe foaie ca gătit (Utilizați 2 foi).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când CRPE-urile sunt clare, 8 până la 12 minute.
Transferați în rafturi pentru a se răci.
Rupeți bucățile și înmuiați-le în sos de pește condimentat pentru a mânca.