Chipsuri De Orez Auriu

Chipsuri De Orez Auriu
Chipsurile de orez auriu sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de salată, turmeric măcinat, sos de pește condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Brânză Dubliner și chipsuri Cayenne cu sfeclă aurie și salată de busuioc, Chipsuri de orez de inspirație Vietnameză, și Orez De Ananas Auriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați făina de orez, amidonul de porumb și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
TurmericTurmeric
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1 cană de apă (Vezi notele) și laptele de cocos și bateți pentru a amesteca. Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Setați o tigaie antiaderentă de 12 inci (aproximativ 10 inci în partea de jos) la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 linguriță de ulei și înclinați-o pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă aluatul de făină de orez pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
5
Se toarnă 1/2 cană de aluat în tigaie dintr-o dată și se înclină tigaia pentru a acoperi întregul fund uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Gatiti pana cand crpe este rumenit si crocant pe fund, 3 pana la 5 minute. Cu o spatulă largă, transferați pe o foaie de copt de 14 x 17 inci. Repetați pentru a găti încă 2 CRPE, adăugând într-un singur strat pe foaie ca gătit (Utilizați 2 foi).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când CRPE-urile sunt clare, 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați în rafturi pentru a se răci.
9
Rupeți bucățile și înmuiați-le în sos de pește condimentat pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista