Chipsuri de dovlecei bătute cu bere cu maioneză de lămâie
![Chipsuri de dovlecei bătute cu bere cu maioneză de lămâie](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/169468.webp?v=1708597674)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsuri de dovlecei bătute cu bere cu maioneză de lămâie. Această rețetă face 6 porții cu 320 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de ulei vegetal, sare de masă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Calamari bătuți cu bere cu maioneză de usturoi-lămâie, Sardine bătute cu bere cu maioneză Wasabi, și Pește bătut cu bere cu maioneză afumată-boia.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați maioneza și sucul de lămâie; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea de masă, ardeiul roșu și berea cu biciul până se omogenizează.
În cuptorul olandez de 5 litri sau în cratița grea, încălziți uleiul de 2 până la 3 inci la 350 F. lucrând în loturi mici, înmuiați felii de dovlecei în aluat. Se prăjește în ulei fierbinte aproximativ 2 minute sau până se rumenesc.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu sare de mare.
Serviți chipsurile de dovlecei prăjite calde cu maioneză de lămâie.