Chipsuri de covrig de sare și usturoi
Sare și usturoi Bagel Chips-uri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 269 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Hummus Chipotle afumat cu chipsuri de covrig cu usturoi, Chipsuri de usturoi, ierburi și parmezan la cuptor, și Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu usturoi sare de rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu ulei de măsline.
Feliați covrigi în runde groase de 1/8 inch folosind un cuțit zimțat. Aranjați-le într-un singur strat pe foaia de copt unsă. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, usturoiul, condimentul Italian și parmezanul. Folosiți o lingură sau o perie de patiserie pentru a aplica uleiul de măsline aromat pe chipsurile de covrig. Dacă începeți să rămâneți fără amestec, puteți adăuga puțin mai mult ulei fără a sacrifica nicio aromă. Condimentați chipsurile ușor cu sare și piper.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când chipsurile se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și răciți. Chipsurile vor deveni mai crocante pe măsură ce se răcesc.