Chipsuri de ceai și miere
Chipsurile de ceai și miere sunt un vegetarian rețetă cu 72 de porții. Acest desert are 28 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr de cofetărie, unt, miere ușoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 6%. Încercați Chipsuri De Miere, Chipsuri De Ovăz Cu Miere De Căpșuni, și Chipsuri De Miere-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desenați forma dorită a cookie-ului pe o placă de polistiren, apoi decupați forma cu cuțitul X-Acto și aruncați forma. Dacă doriți, decupați forme suplimentare din aceeași placă. Tăiați placa, lăsând o margine de 1 inch în jurul șablonului(șabloanelor). Faceți mai multe șabloane cu mai multe plăci, dacă doriți.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. căptușiți o foaie mare de copt cu căptușeală antiaderentă.
Bateți împreună untul, zahărul cofetarilor, mierea și frunzele de ceai într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când se combină bine.
Adăugați albușuri de ou 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim,apoi amestecați în făină până când se combină.
Așezați șablonul pe căptușeală și întindeți aluatul cu spatula peste șablon pentru a acoperi complet deschiderea. Ridicați cu atenție stencil de la căptușeală și stencil mai multe cookie-uri în același mod, la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți până când marginile devin maro auriu intens, 6 până la 9 minute. Răciți cookie-urile 1 minut pe foaie, apoi transferați cu spatula într-un suport pentru a se răci complet. (Pentru a ondula fursecurile, drapați-le în timp ce sunt fierbinți peste mânerele de linguri de lemn sau sucitoare pentru a se răci.) Stencil și coaceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas.
* Dacă utilizați ceai vrac, zdrobiți fin înainte de măsurare.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.