Chipsuri De Cartofi La Cuptor De Casă
Chipsurile de cartofi de cuptor de casă sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 207 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Florida fingerling, amestec de condimente, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 286 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Pui prăjit rapid și chipsuri de cuptor de casă cu unt de Kiev, Chipsuri de cartofi dulci prăjite la cuptor cu baie de fermă, și Chipsuri de cartofi Fingerling la cuptor cu cremă Sriracha Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Clătiți și uscați cartofii, apoi tăiați cartofii cât mai subțire posibil cu o mandolină.Clătiți cartofii tăiați felii de mai multe ori cu apă caldă; strângeți ușor și uscați-i complet.
Puneți cartofii tăiați felii într-un castron mare și aruncați-i cu uleiul de măsline pentru a acoperi uniform.Ungeți ușor o foaie de cookie.
Așezați cartofii tăiați într-un singur strat pe foaia de cookie.
Coaceți cartofii timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc și sunt crocanți.
Lăsați chipsurile să se răcească doar câteva minute, apoi folosiți o spatulă subțire pentru a transfera chipsurile într-un castron mare unde le aruncați cu sare, piper și alegerea condimentelor, dacă doriți.