Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru

Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru
Rețeta de chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sos adobo, chimen, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru, Salsa caldă de Sud-Vest cu chipsuri de Tortilla, și Chipsuri de Pita cu Dip de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara salsa, scoateți 2 ardei iute chipotle din cutie; se toacă mărunt pentru a măsura 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Scoateți 1 linguriță de sos adobo din cutie și puneți-o deoparte (rezervați ardeii iute chipotle și sosul adobo rămase pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos AdoboSos Adobo
3
Combinați chiles, cilantro, tomatillos, ceapă și 1/4 cană suc de lămâie într-un castron mediu; acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti chipsuri, combinați 2 1/2 lingurițe suc de lămâie, ulei de canola, sos adobo, boia și chimen într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
Ulei De CanolaUlei De Canola
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Periați 1 tortilla cu aproximativ 1/4 linguriță amestec de suc, întinzându-se până la margine. Se acoperă cu o altă tortilla; repetați procedura cu amestec de suc. Repetați procedura de încă 6 ori (veți avea 1 teanc de 8 tortilla). Folosind un cuțit ascuțit, tăiați stiva de tortilla în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Așezați pene într-un singur strat pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 375 timp de 15 minute; întoarceți pene.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Pentru a pregăti brânza, combinați crema de brânză și brânza de capră într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Răspândiți amestecul de brânză într-un ramekin superficial de 6 uncii sau un vas de copt; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau doar până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista