Chipotle-sulițe de cartofi dulci glazurate cu var
Chipotle-glazurate sulițe de cartofi dulci cu var ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de chipotle, cartofi dulci, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sulițe de cartofi dulci glazurate cu miere și Chipotle cu var, Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Chipotle Lime La Grătar, și Salată de cartofi dulci și mere cu sos de tei Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați pene de cartofi într-un castron mare. Înveliți foaia de copt cu margini cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Bateți pudra de chipotle și ingredientele rămase. Aduceți la foc mic, amestecând constant și gătiți 3 minute.
Turnați glazura peste cartofi și aruncați pentru a combina. Aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui bolul, stropind glazura rămasă peste cartofi. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți 40 de minute.
Îndepărtați folia și ungeți cartofii.
Coaceți, aruncând la fiecare 10 minute, încă 20 de minute sau până se înmoaie și se caramelizează la margini.